Planlægning af folkemøde om skifergas i Nordsjælland skudt i gang

Frederikssund Klimaforening havde inviteret til planlægningsmøde den 28 januar, for alle der ville være med til at stable et informationsmøde om skifergas i Nordsjælland på benene. I Invitationen til planlægningsmødet skrev foreningen blandt andet: "I Frederikssund Klimaforening er vi bekymrede for, hvad boringen efter skifergas kan få af konsekvenser for miljøet og for udbygningen af vedvarende energianlæg. Vi inviterer derfor til et planlægningsmøde for alle, der er interesserede i at være med til bl.a. at planlægge et senere folkemøde om skifergas i Nordsjælland i marts-april måned." God 30 personer var mødt frem for at deltage i planlægningen, og der blev blandt andet nedsat en række arbejdsgrupper, der skal arbejde videre med planlægningen. Der var til mødet bred enighed om at folkemødet skulle give information og oplysning på et så nøgternt grundlag som muligt, og det derfor var vigtigt både at invitere talere der var tilhængere af skifergasudvinding i Danmark, samt personer der var skeptiske eller direkte modstander af planerne. Hvis du er interesseret i at være med til at planlægge mødet, kan du skrive til Frederikssund Klimaforening (mail@frederikssundklimaforening.dk) og blive koblet på en af arbejdsgrupperne.


Lignende indlæg


Kommentarer (0)

Comments are closed.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vigtige opdateringer og annonceringer af begivenheder.

Tilmeld

Kalender

Ingen begivenheder p.t. i kalenderen


Har du en tilføjelse til kalenderen? Skriv til info-a-skifergasnejtak.dk

Presseklip

Seneste nyheder om skifergas i presse.

Energistyrelsen: Olieboringer på Lolland kan føre til fracking

20. juni 2017

Boringerne kan ende med brug af den kritiserede udvindingsmetode fracking.

Altinget »


Total/Nordsøfonden dropper licens

1. juni 2016

Det står endeligt klart, at Total/Nordsøfonden ikke ønsker at kigge mere efter skifergas, da de ikke fornyer licensen, som udløber i juni. English: Total/Nordsøfonden have withdrawn entirely after dropping their ...

Nordjyske »


Total dumpede radioaktivt affald på lossepladsen

19. februar 2016

95% alunskifer hentet op af undergrunden var over grænseværdien. Blev i stedet for at blive deponeret som radioaktivt affald fortyndet med boremudder og gravet ned i et hul.

Arbejderen »


Skifergas-eventyr koster staten 96 millioner

16. december 2015

Den foreløbige regning ovenpå det mislykkede skifergaseventyr i Dybvad løber op i 480 millioner kroner. Heraf skal den danske stat betale 96 millioner. Penge der i stedet kunne være brugt ...

Arbejderen »


Skifergas er ikke rentabelt

27. september 2015

Investeringsbanken Goldman Sachs (!!!) har fremlagt en prognose, som slår benene væk under USA's produktion af skifergas og skiferolie.

Arbejderen »