Total holder informationsmøde kun for de nærmeste naboer

Naboer til Totals planlagte prøveboringer udenfor Dybvad har for nyligt modtaget en invitation til et lille lukket møde med Total, omkring de kommende boringer. Man kan undre sig over at Total kun finder det relevant at tale med de nærmeste naboer, når boringerne vedrører vores alle sammens drikkevand!

Hele invitationsteksten lyder:

INVITATION TIL NABOMØDE

Kær Naboer og gode venner,

Vi er nu kommet så langt med boreprojektet, Vendsyssel – 1, at vi kan begynde at fortælle jer noget helt konkret om, hvad der hidtil er sket, og hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid.

Derfor vil vi gerne invitere jer til et lille, lukket møde – kun for vore naboer til den kommende boreplads – så i ved lidt mere end dem uden for kredsen af naboer, der siger og skriver sjove og meget fantasifulde ting om, hvad vi har planer om at lave.

Vi holder mødet ONSDAG DEN 7. NOVEMBER 2012 – KLOKKEN 19.00 På DYBVAD KRO

Der er alligevel ikke noget i fjernsynet den aften, så vi byder på kaffe, ostemadder og kanske en lille øl eller en sodavand, mens vi fortæller jer, hvor projektet er nået til.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at besvare jeres spørgsmål så godt som muligt. Fra de andre boringer, vi har gennemført, ved vi jo hvor vigtigt det er, at vi kan tale åbent og direkte med vores naboer om, hvad der foregår.

Men det kræver også, at I selv kommer frem med de ting, I gerne vil have mere at vide om, eller de ting, I synes er mærkelige, eller som måske bekymrer jer.

Derfor – kom til vores lille møde, - så I ved mere end de fleste andre i Vendsyssel.

Vi ses på kroen på næste onsdag

Hans og de andre borebiller


Lignende indlæg


Kommentarer (0)

Comments are closed.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vigtige opdateringer og annonceringer af begivenheder.

Tilmeld

Kalender

Ingen begivenheder p.t. i kalenderen


Har du en tilføjelse til kalenderen? Skriv til info-a-skifergasnejtak.dk

Presseklip

Seneste nyheder om skifergas i presse.

Energistyrelsen: Olieboringer på Lolland kan føre til fracking

20. juni 2017

Boringerne kan ende med brug af den kritiserede udvindingsmetode fracking.

Altinget »


Total/Nordsøfonden dropper licens

1. juni 2016

Det står endeligt klart, at Total/Nordsøfonden ikke ønsker at kigge mere efter skifergas, da de ikke fornyer licensen, som udløber i juni. English: Total/Nordsøfonden have withdrawn entirely after dropping their ...

Nordjyske »


Total dumpede radioaktivt affald på lossepladsen

19. februar 2016

95% alunskifer hentet op af undergrunden var over grænseværdien. Blev i stedet for at blive deponeret som radioaktivt affald fortyndet med boremudder og gravet ned i et hul.

Arbejderen »


Skifergas-eventyr koster staten 96 millioner

16. december 2015

Den foreløbige regning ovenpå det mislykkede skifergaseventyr i Dybvad løber op i 480 millioner kroner. Heraf skal den danske stat betale 96 millioner. Penge der i stedet kunne være brugt ...

Arbejderen »


Skifergas er ikke rentabelt

27. september 2015

Investeringsbanken Goldman Sachs (!!!) har fremlagt en prognose, som slår benene væk under USA's produktion af skifergas og skiferolie.

Arbejderen »