Opdateringer

Skifergas-nyheder. Massiv dækning på TV2nord Nyheder

22. maj 2015

Flere politikere vil også have droppet skifergas i Nordjylland. http://www.tv2nord.dk/artikel/351259:Politik--MF-ere-om-skifergas----Hvad-med-Nordjylland Total siger selv, at det politiske system ikke er gearet til at håndtere opgaven. Energiministeren vil ikke annullere aftalen selvom der begået fejl. http://www.tv2nord.dk/artikel/351209:Regionale-nyheder--Staten-faar-kritik-for-haandtering-af-skifergas-sag Energistyrelsen kørte sololøb og vidste ikke om der var krav om VVM-redergørelse. http://www.tv2nord.dk/artikel/351176:Regionale-nyheder--Skifergas--Energistyrelsen-kOerte-sololOeb Folketinget blev snydt....

Læs mere


Total opgiver i Nordsjelland!! Presse

21. maj 2015

godt Nyhed! Nu skal Total bare give op I hele Danmark, og resten af EU! kampen forsetter i Nordjylland og hele Denmark! fra Politken: Der bliver ikke boret efter skifergas på Sjælland. Total har tilbageleveret den tilladelse, de har, til at bore efter skifergas på Sjælland.

Politiken


Energistyrelsen kræver midlertidigt stop for boring Presse

6. maj 2015

Total har brugt et kemisk produkt ved navn "Null Foam", som ikke er en del af VVM-godkendelsen. Energistyrelsen kræver prøveboringen i Vendsyssel midlertidigt stoppet, men Total stiller sig udenforstående og aktiviteter på borepladsen er fortsat.

P4 Nordjylland


Greenpeace tilslutter sig blokaden Presse

13. april 2015

Live-opdateringer: Greenpeace-aktivister har tilsluttet sig blokaden og har lænket sig til indgangen og 45 meter oppe i boretårnet.

Greenpeace


Første skifergas blokering i Nordjylland Nyheder

5. april 2015

BREAKING NEWS fra Borepladsen i Dybvad! Premiere på skifergas-blokering i Nordjylland 20 aktivister fra Bloker Boretårnet har her til morgen forhindret syv lastbiler fra Total i at komme ind til skifergas-borepladsen i Dybvad. Energiselskabet Total begyndte tirsdag den 31. marts 2015 at opsætte boretårnet som skal bruges til prøveboringen efter...

Læs mere

Flere nyheder » Flere presseklip »

Del kampen online...

Følg med og skab opmærksomhed på skifergas-problemet på sociale medier.

Facebook

Via siden Skifergas Nej Tak.

Twitter

Opdateringer tagges #frackingdk, #skifergas eller #totalprotest.


Video og dokumentar Vis flere


Bær budskabet!

Fortæl din holdning med f.eks. en t-shirt eller indkøbspose og doner gerne samtidig et yderligere valgfrit beløb. Fås i flere farver og størrelser...

Skifergas Nej Tak på tryk »


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vigtige opdateringer og annonceringer af begivenheder.

Tilmeld

Kalender

Sker lige nu!

PROTESTLEJR

De første telte kommer op onsdag den 30/7 og vi forventer at folk så småt begynder at dukke op. Torsdag kommer der en del flere og vi kan begynde at organisere og planlægge. Fredag begynder aktiviteterne :-) Vel mødt og god kamp om hvilken fremtid vi vil give vores børn.

Hvor? Brønden, 9352 Dybvad


Hver dag

Sangaften foran Totals prøveboring kl. 16:30

Vi mødes i Camp Total Protest og går sammen op og synger foran bore-stedet på Ovnstrupvej.


Har du en tilføjelse til kalenderen? Skriv til info-a-skifergasnejtak.dk

Åbent brev afleveret til Miljøministeren på Jordens Day

Den 22. april 2014 afleverede medlemmer af Skifergas Nej Tak et åbent brev til den nye Miljøminister, Kirsten Brosbøl, med et opråb til ministeren om at forbyde udvindingen af skifergas i Danmark.

Brevet var underskrevet af en række danske miljøorganisationer, der ligeledes er meget kritiske overfor udvindingen af skifergas. Miljøministeren havde desværre ikke selv tid til at modtage brevet, så det blev overgivet til en embedsmand.

Vi har nu modtaget svar og er inviteret til kaffe hos Kirsten Brosbøl den 28. August.

Læs brevet >