Opdateringer

Fracking application rejected by Lancashire county council Presse

29. juni 2015

Lancashire county council has rejected a planning application by shale gas explorer Cuadrilla to frack in the county, in a major blow to what would have been the UK’s biggest round of fracking so far.

The Guardian


Stor skifergas demonstration i Frederikshavn i Onsdags: Nyhed roundup Nyheder

28. maj 2015

Det var en vellykket demonstration i går med ca. 200 deltagere. Se omtalen i Nordjyske og TV2Nord. Nordjyske: http://nordjyske.dk/nyheder/byraads-nej-til-at-sende-kritisk-brev-om-skifergas/274086f4-1179-475c-a387-43f725a8c2bb/112/1513TV2Nord:http://www.tv2nord.dk/artikel/352148:Regionale-nyheder--Stor-skifergas-demonstration-i-Frederikshavn Øvrige nyheder:TOTAL´s erfaringer fra prøveboringen kan bruges som døråbner i hele Europa: http://www.tv2nord.dk/artikel/350938:Regionale-nyheder--Skifergas--Alles-Oejne-er-rettet-mod-Dybvad Danmarks Naturfredningsforening har lavet en grøn kandidat test, hvor holdningen til skifergas er med.Prøv den og find ud af hvem...

Læs mere


Masser af dækning på TV2 Nord Nyheder

22. maj 2015

Flere politikere vil også have droppet skifergas i Nordjylland. http://www.tv2nord.dk/artikel/351259:Politik--MF-ere-om-skifergas----Hvad-med-Nordjylland Total siger selv, at det politiske system ikke er gearet til at håndtere opgaven. Energiministeren vil ikke annullere aftalen selvom der begået fejl. http://www.tv2nord.dk/artikel/351209:Regionale-nyheder--Staten-faar-kritik-for-haandtering-af-skifergas-sag Energistyrelsen kørte sololøb og vidste ikke om der var krav om VVM-redergørelse. http://www.tv2nord.dk/artikel/351176:Regionale-nyheder--Skifergas--Energistyrelsen-kOerte-sololOeb Folketinget blev snydt....

Læs mere


Total opgiver i Nordsjælland Presse

21. maj 2015

Der bliver ikke boret efter skifergas på Sjælland. Total har tilbageleveret den tilladelse, de har, til at bore efter skifergas på Sjælland.

Politiken


Energistyrelsen kræver midlertidigt stop for boring Presse

6. maj 2015

Total har brugt et kemisk produkt ved navn "Null Foam", som ikke er en del af VVM-godkendelsen. Energistyrelsen kræver prøveboringen i Vendsyssel midlertidigt stoppet, men Total stiller sig udenforstående og aktiviteter på borepladsen er fortsat.

P4 Nordjylland

Flere nyheder » Flere presseklip »

Del kampen online...

Følg med og skab opmærksomhed på skifergas-problemet på sociale medier.

Facebook

Via siden Skifergas Nej Tak.

Twitter

Opdateringer tagges #frackingdk, #skifergas eller #totalprotest.


Video og dokumentar Vis flere


Bær budskabet!

Fortæl din holdning med f.eks. en t-shirt eller indkøbspose og doner gerne samtidig et yderligere valgfrit beløb. Fås i flere farver og størrelser...

Skifergas Nej Tak på tryk »


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vigtige opdateringer og annonceringer af begivenheder.

Tilmeld

Kalender

Sker lige nu!

PROTESTLEJR

De første telte kommer op onsdag den 30/7 og vi forventer at folk så småt begynder at dukke op. Torsdag kommer der en del flere og vi kan begynde at organisere og planlægge. Fredag begynder aktiviteterne :-) Vel mødt og god kamp om hvilken fremtid vi vil give vores børn.

Hvor? Brønden, 9352 Dybvad


Hver dag

Sangaften foran Totals prøveboring kl. 16:30

Vi mødes i Camp Total Protest og går sammen op og synger foran bore-stedet på Ovnstrupvej.


4. august 2015

Aalborg gruppemøde kl. 19:00

Referat er sendt. Hilsen Signe 20 44 09 68

Hvor? Huset, Hasserisgade 10, 9000 Aalborg


Har du en tilføjelse til kalenderen? Skriv til info-a-skifergasnejtak.dk

Åbent brev afleveret til Miljøministeren på Jordens Day

Den 22. april 2014 afleverede medlemmer af Skifergas Nej Tak et åbent brev til den nye Miljøminister, Kirsten Brosbøl, med et opråb til ministeren om at forbyde udvindingen af skifergas i Danmark.

Brevet var underskrevet af en række danske miljøorganisationer, der ligeledes er meget kritiske overfor udvindingen af skifergas. Miljøministeren havde desværre ikke selv tid til at modtage brevet, så det blev overgivet til en embedsmand.

Vi har nu modtaget svar og er inviteret til kaffe hos Kirsten Brosbøl den 28. August.

Læs brevet >