Opdateringer

Materialer til de kommende prøveboringer er begyndt at ankomme Nyheder

19. marts 2015

I morges ankom lastbiler med dele til boretårnet, Vi vender tilbage med mere info snarest.

Læs mere


Stop Skifergas-prøveboringerne i Vendsyssel - Bloker Boretårnet! Nyheder

19. marts 2015

Skifergas Nej Tak har modtaget et opråb fra nogle skifergasmodstandere. Læs mer på deres hjemmeside, www.blokerboretaarnet.wordpress.com. På trods af protester fra lokalbefolkningen i Vendsyssel og folk i resten af landet, har det multinationale energiselskab Total anskaffet et stort landomrøde i Dybvad i Nordjylland til prøveboringer efter skifergas.

Læs mere


Skifergasboring forsinket Presse

6. marts 2015

Det franske olieselskab Total vil først omkring majmåned fragte sin borerig til borepladsen i Dybvad i Vendsyssel. - Vi kommer hen omkring 1. maj, før det franske olieselskab Total fragter sin borerig til Dybvad i Vendsyssel. Det er to måneder senere end planlagt og skyldes, at boreriggen skal være færdig med en opgave i udlandet først. Det oplyser Totals danske koordinator, Henrik Nicolaisen, til DR Nordjylland. Boreriggen anvendes til prøveboringen efter skifergas, og den bliver kørt til Dybvad i adskilte ...

Energy Supply


Borgerforening vil stoppe fracking i Danmark med civil ulydighed Presse

6. marts 2015

Ved fysisk at blokere for at boretårn vil aktivister stoppe det franske olieselskab Totals prøveboring efter skifergas i Nordjylland, inden den overhovedet kommer i gang. Af Martin Bernth 6. mar 2015 kl. 07:35

Ing.dk


Jagten på skifergas er forsinket Presse

6. marts 2015

TV2/Nord Reporter: En opgave i udlandet betyder at prøveboringerne ved Dybvad, der i disse dage skulle have været i fuld gang, er forsinkede. Det oplyser energiselskabet Total, som skal stå for at bore i undergrunden. Prøveboringerne skal undersøge om der er skifergas i undergrunden og projektet, der altså ikke er i gang endnu og nu først kommer det til maj, har allerede mødt stor modstand.

TV2/Nord

Flere nyheder » Flere presseklip »

Del kampen online...

Følg med og skab opmærksomhed på skifergas-problemet på sociale medier.

Facebook

Via siden Skifergas Nej Tak.

Twitter

Opdateringer tagges #frackingdk, #skifergas eller #totalprotest.


Video og dokumentar Vis flere


Bær budskabet!

Fortæl din holdning med f.eks. en t-shirt eller indkøbspose og doner gerne samtidig et yderligere valgfrit beløb. Fås i flere farver og størrelser...

Skifergas Nej Tak på tryk »


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vigtige opdateringer og annonceringer af begivenheder.

Tilmeld

Kalender

Sker lige nu!

PROTESTLEJR

De første telte kommer op onsdag den 30/7 og vi forventer at folk så småt begynder at dukke op. Torsdag kommer der en del flere og vi kan begynde at organisere og planlægge. Fredag begynder aktiviteterne :-) Vel mødt og god kamp om hvilken fremtid vi vil give vores børn.

Hvor? Brønden, 9352 Dybvad


Hver dag

Sangaften foran Totals prøveboring kl. 16:30

Vi mødes i Camp Total Protest og går sammen op og synger foran bore-stedet på Ovnstrupvej.


Har du en tilføjelse til kalenderen? Skriv til info-a-skifergasnejtak.dk

Åbent brev afleveret til Miljøministeren på Jordens Day

Den 22. april 2014 afleverede medlemmer af Skifergas Nej Tak et åbent brev til den nye Miljøminister, Kirsten Brosbøl, med et opråb til ministeren om at forbyde udvindingen af skifergas i Danmark.

Brevet var underskrevet af en række danske miljøorganisationer, der ligeledes er meget kritiske overfor udvindingen af skifergas. Miljøministeren havde desværre ikke selv tid til at modtage brevet, så det blev overgivet til en embedsmand.

Vi har nu modtaget svar og er inviteret til kaffe hos Kirsten Brosbøl den 28. August.

Læs brevet >